fbpx

Θεραπευτές μασάζ

Οι θεραπευτές μας είναι αφοσιωμένοι στην τέχνη τους. Είναι φιλικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Σκοπός τους είναι, από την πρώτη συνεδρία να σας κάνουν να αισθανθείτε οικεία και ευχάριστα προσβλέποντας στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η χρήση ποιοτικών προϊόντων και απαλής μουσικής σε συνδυασμό με το μοναδικό άγγιγμα και την ευχάριστη προσωπικότητα των θεραπευτών μας εγγυώνται βαθιά χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία.

Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε με εξειδικευμένους θεραπευτές στην ολιστική τέχνη του θεραπευτικού μασάζ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε την ένταξη του επαγγελματικού μασάζ στον ελληνικό τρόπο ζωής. Το μασάζ χαλαρώνει, ενδυναμώνει και προστατεύει την υγεία μας. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες έχουν ταυτόχρονη επίδραση κ στο ψυχισμό μας. Νιώστε γαλήνια και ευχάριστα μετά το τέλος της συνεδρίας σας. Οι θεραπευτές μας το υπόσχονται αυτό.

Καλωσορίζουμε τις νέες θεραπεύτριες μας Νεκταρία, Έλενα, Αναστασία, Αλέξια, Άννα, Νίκη, Μάγδα, Μάρω, Ρία, Τζούλια, Φωτεινή και Φρειδερίκη!

 

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΝΑΤΑΛΙ

ΕΛΠΙΔΑ

ΝΤΕΡΙΑΝΑ

ΜΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ

ΜΙΡΝΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΕΛΕΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΛΙΝΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Η Μαργαρίτα εργάζεται τα τελευταία 2 χρόνια στον χώρο της ευεξίας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό, την φροντίδα και την ανακούφιση του πόνου του ανθρώπινου σώματος και του ανθρώπου στην ολότητα του.
Είναι απόφοιτη από τις σχολές της Ολιστικής Θεραπευτικής, του Flow Wellness and Training και του Healing Arrow.

Έχει εκπαιδευτεί άρτια στην Κλασσική Χαλαρωτική μάλαξη, την Θεραπευτική μάλαξη, την Αθλητική μάλαξη, το Deep tissue, την Αρωματοθεραπεία, την Λεμφική μάλαξη, την Μάλαξη Εγκυμοσύνης, τα Hot stones και την Παραδοσιακή Ταυλανδέζικη Μάλαξη

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΝΑΤΑΛΙ

Η Natali είναι μασέζ / θεραπεύτρια με εξειδίκευση στο σουηδικό (swedish massage) και το deep tissue massage. Με πολυετή εμπειρία σε spa / κέντρα ευεξίας ξενοδοχείων και κατ’ οίκον συνεδρίες, καθώς διαθέτει δικό της εξοπλισμό, γνωρίζει σε βάθος τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που βοηθούν στην ίαση από τους σωματικούς πόνους.

Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα θεραπευτών του yourmassage. Το σουηδικό μασάζ αποτελεί μια από τις πιο κλασικές και παράλληλα βέλτιστες μεθόδους μασάζ και συνδυάζει μαλάξεις, ολίσθηση, πιέσεις, τριβές και κυκλικές κινήσεις με σκοπό να αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα σωματικών δυσλειτουργιών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

Η Ελπίδα είναι το νέο αστέρι στην All-Star ομάδα μας! Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας και έχει παρακολουθήσει μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια θεραπειών μασάζ. Έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία ως μασέρ σε Ινστιτούτα Spa και γνωστά ξενοδοχεία.

Επιλέξτε τα χέρια της για χαλαρωτικό, Deep Tissue και Thai massage. Θα δείτε άμεση διαφορά στη λειτουργία των κινήσεων του σώματός σας αλλά και στην διάθεσή σας. Οι εναλλακτικές θεραπείες μασάζ θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε μυϊκούς πόνους στο σώμα σας και να αποβάλλετε οριστικά το έντονο στρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΝΤΕΡΙΑΝΑ

Η Ντεριάνα είναι εναλλακτική θεραπεύτρια πιστοποιημένη από τον WMF (World Massage Federation). Έχει ολοκληρώσει διετή εκπαίδευση στη ρεφλεξολογία,  στην εναλλακτική δίοδο , όπως επίσης και το ετήσιο πρόγραμμα εναλλακτικού θεραπευτή στον ΠΟΕΠ. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διάφορα είδη μάλαξης.
Είδη μασάζ: Χαλαρωτικό, deep tissue, thai yoga massage, αθλητικό, λεμφικό, μασάζ κυτταρίτιδας και ρεφλεξολογία.
Διαθέτει κρεβάτι.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ

Η Μίρνα και η Έλενα προσφέρουν το βαθιά ενεργειακό μασάζ με 4 χέρια. Το 4-hands-massage είναι ιδιαίτερα καθιερωμένο στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς η μεγάλη ένταση πίεσης χρειάζεται και την διπλάσια δυναμική αποσυμφόρησης. Η πόλη της Αθήνας, όπως και άλλες μεγαλουπόλεις δημιουργούν έντονο στρες και πίεση. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές μας βυθίζουν στην κούραση και την αρνητική ενέργεια. Οι έμπειρες θεραπεύτριες μας σας επισκέπτονται κατ’ οίκον και φροντίζουν να σας αποδεσμεύσουν από κάθε μυικό πόνο, άγχος και έγνοια. Απλά αφεθείτε στα μαγικά δάχτυλα τους και νιώστε πιο ανανεωμένοι και φρέσκοι από ποτέ.

Ζήστε αυτή τη μοναδική απελευθέρωση αισθήσεων στην ασφάλεια και άνεση του σπιτιού σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΙΡΝΑ

Η ομάδα του Yourmassage υποδέχεται την νέα θεραπεύτρια Μίρνα. Η Μίρνα έχει τελειώσει ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εργαστεί σε κατ οίκον συνεδρίες και σε Spa ξενοδοχειακής μονάδας στην Κω. Εκπληκτική θεραπεύτρια σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Είδη Massage:Αθλητικό μασάζ, Χαλαρωτικό μασάζ, Μασάζ τεσσάρων χεριών, αυχένα, κεφαλής, ποδιών και Μασάζ εγκυμοσύνης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ

Η Ευδοκία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα με ειδικότητα στο μασάζ. Μπορεί να σας χαλαρώσει με ινδικό μασάζ κεφαλής σε συνδυασμό με μασάζ προσώπου Gua Sha ενάντια στη γήρανση. Οι γνώσεις της στη ρεφλεξολογία εφαρμόζονται σε κεφάλι, πρόσωπο και χέρια και θα σας αποσυμφορήσουν από την πίεση και το στρες της καθημερινότητας. Εαν αντιμετωπίζετε πόνους και έχετε κουρασμένους μύες μπορεί να σας τονώσει με μασάζ βαθέως ιστού ή/και έντονο-αθλητικό. Βιώστε τη μοναδική εμπειρία ενδυνάμωσης μέσω της τεχνικής Shiatsu και νιώστε την απόλυτη ευεξία με τη βοήθεια της Ευδοκίας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΛΕΝΑ

Η ομάδα του Yourmassage υποδέχεται την νέα θεραπεύτρια Έλενα. Η Έλενα, έχει τελειώσει ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εργαστεί σε κατ οίκον συνεδρίες. Εκπληκτική θεραπεύτρια σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Είδη Massage: Χαλαρωτικό, Deep tissue, Αθλητικό

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική έχει τελειώσει το Επαλ Ραφήνας το τμήμα αισθητικών. Είδη μασάζ: αθλητικό, χαλαρωτικό, deep tissue και thai

Η Αγγελική ειναι απόφοιτη του ΕΠΑΛ ραφηνας του τμήματος αισθητικής. Έχει παρακολουθήσει κατά την διάρκεια των σπουδών της πλήθος Σεμιναρίων θεραπευτικής μάλαξης . Ακολούθως εξειδικεύτηκε με παρακολούθηση σεμιναρίων στη σουηδική  μάλαξη.

Έχει εργαστεί σε σπα μεγάλων ξενοδοχείο στην Κρήτη και σε μασάζ κατ’ οίκον.

Δεν διαθέτει κρεβάτι.

Δοκιμάστε την μια συνέδρια μασάζ μαζί της θα σας καταπλήξει.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΝΤΑ

Απόφοιτη του Ι.Ε.Κ. Όμηρος με δικό της εξοπλισμό, η Λίνταγνωρίζει πως να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο χώρο σας. Το μασάζ πρέπει να εφάπτεται στις ανάγκες του σώματός σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε χαλαρωτικό, αθλητικό (πιο έντονο) ή λεμφικό μασάζ. Πολλές φορές οι θεραπευτές μπορούν να προτείνουν τη σωστή τεχνική για εσάς ή έναν συνδυασμό τεχνικών που θα λύσει κάθε σας πρόβλημα και θα σας απαλλάξει από τον πόνο. Ρωτήστε την Λίντα…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Eίστε επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής ή κατέχετε πιστοποιημένες γνώσεις μασάζ; Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε με ευέλικτο τρόπο σε άριστες επαγγελματικές συνθήκες; Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ