Θεραπευτές μασάζ

Οι θεραπευτές μας είναι αφοσιωμένοι στην τέχνη τους. Είναι φιλικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Σκοπός τους είναι, από την πρώτη συνεδρία να σας κάνουν να αισθανθείτε οικεία και ευχάριστα προσβλέποντας στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η χρήση ποιοτικών προϊόντων και απαλής μουσικής σε συνδυασμό με το μοναδικό άγγιγμα και την ευχάριστη προσωπικότητα των θεραπευτών μας εγγυώνται βαθιά χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία.

Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε με εξειδικευμένους θεραπευτές στην ολιστική τέχνη του θεραπευτικού μασάζ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε την ένταξη του επαγγελματικού μασάζ στον ελληνικό τρόπο ζωής. Το μασάζ χαλαρώνει, ενδυναμώνει και προστατεύει την υγεία μας. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες έχουν ταυτόχρονη επίδραση κ στο ψυχισμό μας. Νιώστε γαλήνια και ευχάριστα μετά το τέλος της συνεδρίας σας. Οι θεραπευτές μας το υπόσχονται αυτό.

Μάθετε περισσότερα για τους θεραπευτές μας…

Θεραπευτής μασάζ - Φαίη

ΦΑΙΗ

IMG_9677t

ΙΖΑΜΠΕΛΑ

Θεραπευτής μασάζ - Άσπα

ΑΣΠΑ

Θεραπευτής μασάζ - Χριστίνα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θεραπευτής μασάζ - Θεοδώρα

ΘΕΟΔΩΡΑ

IMG-187dc3c4b49e186aaeb73ad69894dee2-V

ΜΙΧΑΕΛΑ

Αθανασία μασέρ

ΣΟΝΙΑ

Θεραπευτής μασάζ - Αντώνης

ΑΝΤΩΝΗΣ

stefania

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

giannis

ΓΙΑΝΝΗΣ

εργαστείτε μαζί μας

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θεραπευτής μασάζ - Φαίη

ΦΑΙΗ

Η Φαίη είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας του τμήματος αισθητική και κοσμητολογίας. Ασχολείται με το μασάζ τα τελευταία 4 χρόνια και έχει εργαστεί σε  κέντρα, αθλητικές ομάδες, spa και σε κατ οίκον συνεδρίες.

Εξειδικεύεται στην εν τω βάθυ μάλαξη και την ανακούφιση σας από καθημερινούς πόνους. Το πρόγραμμα της θα σας χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

θεραπείες: μυοχαλαρωτικό, αθλητικό, Σουηδικό, deep tissue, Ινδικό μασάζ κεφαλής, foot massage.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
IMG_9677t

ΙΖΑΜΠΕΛΑ

Η Ιζαμπέλα είναι Ειδικός Κινησιοθεραπείας και απόφοιτη σχολής χορού καθώς και της σχολής Athens Trainee. Ασχολείται με το μασάζ τα τελευταία 7 χρόνια και έχει εργαστεί σε κέντρα, αθλητικές ομάδες και σε κατ οίκον συνεδρίες.

Εξειδικεύεται στην εν τω βάθυ μάλαξη και την ανακούφιση σας από καθημερινούς πόνους ενώ γνωρίζει άριστα την ανατομία του σώματος. Το πρόγραμμα της θα σας χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: μυοχαλαρωτικό, αθλητικό, Σουηδικό, deep tissue, Ινδικό μασάζ κεφαλής,barefoot massage.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Θεραπευτής μασάζ - Άσπα

ΑΣΠΑ

Η Άσπα είναι Ειδικός Κινησιοθεραπείας και απόφοιτη σχολής φυσικοθεραπείας. Ασχολείται με το μασάζ τα τελευταία 7 χρόνια και έχει εργαστεί σε κέντρα, αθλητικές ομάδες και σε κατ οίκον συνεδρίες.

Εξειδικεύεται στην εν τω βάθυ μάλαξη και την ανακούφιση σας από καθημερινούς πόνους. Το πρόγραμμα της θα σας χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή θεραπεύτριας.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: μυοχαλαρωτικό, αθλητικό, Σουηδικό, deep tissue, Ινδικό μασάζ κεφαλής.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Θεραπευτής μασάζ - Χριστίνα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών φυσικών εναλλακτικών επιστημών Natural Health Science του τμήματος σπουδών ιατρικών μαθημάτων και ρεφλεξολογίας. Έχει παρακολουθήσει κατά την διάρκεια των σπουδών της πλήθος ιατρικών μαθημάτων και ψυχολογίας. Ακολούθως εξειδικεύτηκε με παρακολούθηση σεμιναρίων στην Αγιουβέρδικη μάλαξη.

Έχει κάνει τη πρακτική της σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που πάσχουν από άνοια ενώ κατά την επάνοδο της στην Ελλάδα απασχολήθηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες και spa. Επαγγελματίας στην δουλειά της με πολλές γνώσεις και εμπειρία συστήνεται από την εταιρία μας ανεπιφύλακτα.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: Χαλαρωτικό, Μασάζ βαθέως ιστού, Αθλητικό μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος, Αγιουβέρδικη μάλαξη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Θεραπευτής μασάζ - Θεοδώρα

ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙ Αθηνών, Φυσικοθεραπεύτρια και κάτοχος σεμιναρίων στη θεραπευτική μάλαξη καθώς και στην αποκατάσταση παθήσεων.

Έχει εργαστεί σε φυσικοθεραπευτήρια και σε κατ’οίκον θεραπείες.
Μπορεί να σας ακούσει και να σας βοηθήσει στη λύση μυοσκελετικών προβλημάτων καθώς και να σας χαλαρώσει έπειτα από μια κουραστική μερα.
Μαζί της θα αισθανθείτε οικεία προσφέροντας στον εαυτό σας μια αξεπέραστη νότα αναζωογόνησης.

Η εξαιρετική ευγένεια της και το βελούδινο θεραπευτικό της άγγιγμα θα σας ενθουσιάσουν.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

θεραπείες: χαλαρωτικό,αθλητικό,deep tissue,μασάζ κυτταρίτιδας, θεραπείες προσώπου και σώματος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
IMG-187dc3c4b49e186aaeb73ad69894dee2-V

ΜΙΧΑΕΛΑ

Η Μικαέλα είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών. Έχει επαγγελματική εμπειρία σε φυσικοθεραπευτήρια, κέντρα αποκατάστασης, ινστιτούτα και κατ’οίκον θεραπείες. Με την εμπειρία της στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων και τη θετική της ενέργεια σας εγγυάται ανακούφιση απο καθημερινούς πόνους και ενοχλήσεις απτην πρώτη κιόλας συνεδρία. Εξειδικεύεται στην εν τω βάθει μάλαξη και διαρκώς εκπαιδεύεται σε σεμινάρια για τις πιο σύγχρονες πρακτικές χειρομάλαξης. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός της συνοδεύουν την μοναδική θεραπευτική εμπειρία που παρέχει.

Eξοπλισμός: θεραπείες: χαλαρωτικό μασάζ, θεραπευτικό μασάζ, αθλητικό μασάζ, μασάζ βαθέως ιστού, μασάζ για εγκύους, λεμφικό μασάζ, σουηδικό μασάζ, ινδικό μασάζ κεφαλής.

Θεραπείες: διεθέτει κρεβάτι.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αθανασία μασέρ

ΣΟΝΙΑ

Η Σόνια είναι πιστοποιημένη χειροπράκτης με μακρά εμπειρία στη θεραπευτική χειροπρακτική μάλαξη στη φυσιοθεραπεία και στη ρεφλεξολογία. Έχει μακρά εμπειρία σε spa της Αθήνας και της Σαντορίνης. Έχει εκπαιδευτεί στη σχολή ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ως βοηθός φυσικοθεραπευτή και ακολούθως στο MEDITERRΑNEAN COLLEGE ως φυσικοθεραπεύτρια. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή θεραπεύτριας καθώς συνδυάζει στοιχεία άψογης τεχνικής κατάρτισης και ανάλογου χαρακτήρα.

Εξοπλισμός: δεν διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: δυνατό αθλητικό μασάζ, relax-shiatsu (χαλαρωτικό με στοιχεία shiatsu), thai irradiation massage (παραδοσιακό ταυλανδέζικο μασάζ), peeling σώματος με στοιχεία χαλαρωτικού μασάζ, μασάζ  βαθιάς ενυδάτωσης,shiatsu προσώπου,αυχένα,στήθους, hand & foot massage (μασάζ πάνω και κάτω άκρων), ρεφλεξολογία, hot stones (χαλαρωτικό μασάζ με ζεστές πέτρες ηφαιστείου).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Θεραπευτής μασάζ - Αντώνης

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
stefania

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Απόφοιτη του ΙΕΚ Ακμή με 3ετή εμπειρία στο χώρο του μασάζ. Θα εκτιμήσετε γρήγορα το γνωστικό υπόβαθρο φυσιοθεραπείας της Στεφανίας αρχίζοντας με ήπιες μαλάξεις για να σας προετοιμάσει και να θερμάνει τους μυς σας. Καταφέρνει να προσαρμόζει την τεχνική της στις ανάγκες του σώματος σας δημιουργόντας ένα αίσθημα απόλυτης ηρεμίας. Οι δυνατότητες της καλύπτουν ενα ευρύ φάσμα χειροπρακτικής συμπεριλαμβανομένων της αρωματοθεραπείας και του μασάζ αδυνατίσματος.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό, αδυνατίσματος, αρωματοθεραπεία, ινδικό κεφαλής- σώματος, θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου και σώματος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
giannis

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
εργαστείτε μαζί μας

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Eίστε επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής ή κατέχετε πιστοποιημένες γνώσεις μασάζ; Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε με ευέλικτο τρόπο σε άριστες επαγγελματικές συνθήκες; Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ