Θεραπευτές μασάζ

Οι θεραπευτές μας είναι αφοσιωμένοι στην τέχνη τους. Είναι φιλικοί, ευχάριστοι και παθιασμένοι με τη δουλειά τους. Σκοπός τους είναι, από την πρώτη συνεδρία να σας κάνουν να αισθανθείτε οικεία και ευχάριστα προσβλέποντας στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η χρήση ποιοτικών προϊόντων και απαλής μουσικής σε συνδυασμό με το μοναδικό άγγιγμα και την ευχάριστη προσωπικότητα των θεραπευτών μας εγγυώνται βαθιά χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία.

Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε με εξειδικευμένους θεραπευτές στην ολιστική τέχνη του θεραπευτικού μασάζ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε την ένταξη του επαγγελματικού μασάζ στον ελληνικό τρόπο ζωής. Το μασάζ χαλαρώνει, ενδυναμώνει και προστατεύει την υγεία μας. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες έχουν ταυτόχρονη επίδραση κ στο ψυχισμό μας. Νιώστε γαλήνια και ευχάριστα μετά το τέλος της συνεδρίας σας. Οι θεραπευτές μας το υπόσχονται αυτό.

Καλωσορίζουμε τις νέες θεραπεύτριες μας Νεκταρία, Έλενα, Αναστασία και Αλέξια!

 

 

ΜΑΙΡΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΜΑΛΙΑ

ΣΤΕΦΗ

ΜΑΡΙΑ

ΛΟΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΛΙΝΤΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΑΙΡΗ

Η Μαιρη είναι Απόφοιτη ΙΕΚ με 3ετή εμπειρία στο χώρο του μασάζ. Θα εκτιμήσετε γρήγορα το γνωστικό υπόβαθρο φυσιοθεραπείας της Μαίρης αρχίζοντας με ήπιες μαλάξεις για να σας προετοιμάσει και να θερμάνει τους μυς σας. Καταφέρνει να προσαρμόζει την τεχνική της στις ανάγκες του σώματος σας δημιουργώντας ένα αίσθημα απόλυτης ηρεμίας. Οι δυνατότητες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χειροπρακτικής συμπεριλαμβανομένων της αρωματοθεραπείας και του μασάζ αδυνατίσματος.

Εξοπλισμός: Δεν διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό, αδυνατίσματος, αρωματοθεραπεία, ινδικό κεφαλής- σώματος, θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου και σώματος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική έχει τελειώσει το Επαλ Ραφήνας το τμήμα αισθητικών. Είδη μασάζ: αθλητικό, χαλαρωτικό, deep tissue και thai

Η Αγγελικήειναι απόφοιτη του ΕΠΑΛ ραφηνας του τμήματος αισθητικής. Έχει παρακολουθήσει κατά την διάρκεια των σπουδών της πλήθος Σεμιναρίων θεραπευτικής μάλαξης . Ακολούθως εξειδικεύτηκε με παρακολούθηση σεμιναρίων στη σουηδική  μάλαξη.

Έχει εργαστεί σε σπα μεγάλων ξενοδοχείο στην Κρήτη και σε μασάζ κατ’ οίκον.

Δεν διαθέτει κρεβάτι.

Δοκιμάστε την μια συνέδρια μασάζ μαζί της θα σας καταπλήξει.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΜΑΛΙΑ

Η Αμαλία είναι απόφοιτη της σχολής Eva Beauty. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω σε τεχνικές μάλαξης ενώ απασχολήθηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες και spa. Επαγγελματίας στην δουλειά της με πολλές γνώσεις και εμπειρία συστήνεται ανεπιφύλακτα από την εταιρεία μας!!

Εξοπλισμός: Δεν διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: Sports Massage, Deep Tissue Massage, Thai Massage, Relax Antistress Massage

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΤΕΦΗ

Η Στέφη έχει σεμιναριακή εκπαίδευση στο χαλαρωτικό και το αθλητικό μασάζ.Τα τελευταία  4 χρόνια έχει αφιερώσει τον χρόνο της στο μασάζ κατ οίκον. Το άγγιγμα της μαγικό θα σας χαρίσει ένα ταξίδι στην απόλαυση!!Μην την χάσετε!!

Θεραπείες: Χαλαρωτικό μασάζ , Αθλητικό μασάζ

Εξοπλισμός: Δεν Διαθέτει κρεβάτι.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία έχει τελειώσει Αισθητική στο ΙΕΚ ακμή ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στη χειροπρακτική μάλαξη.Εξειδικεύεται στο χαλαρωτικό μασάζ στη μάλαξη προσώπου και στο μασάζ εγκυμοσύνης.Απολαύστε χαλαρωτικού μασάζ μαζί με τη Μαρία κατ’ οίκον, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο και σε σκάφος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΟΛΑ

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Yourmassage την Λόλα. Επαγγελματίας εξαιρετική στη δουλειά της με πολλές γνώσεις και εμπειρία. Είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Ραφήνας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει εργασιακή εμπειρία καθώς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κατ οίκον συνεδρίες και σε σπα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Η εταιρία μας σας τη συστήνει ανεπιφύλακτα.

Δεν διαθέτει κρεββάτι.

Θεραπείες: Χαλαρωτικό μασάζ, Αθλητικό μασάζ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η ομάδα του Yourmassage υποδέχεται την νέα θεραπεύτρια Αναστασία. Η Αναστασία, έχει τελειώσει τη σχολή ΕΠΑΛ Ραφήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εργαστεί σε κατ οίκον συνεδρίες. Εκπληκτική θεραπεύτρια σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Είδη Massage: Χαλαρωτικό, Deep tissue , Αθλητικό, Barefoot!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΝΤΑ

Απόφοιτη του Ι.Ε.Κ. Όμηρος με δικό της εξοπλισμό, η Λίνταγνωρίζει πως να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο χώρο σας. Το μασάζ πρέπει να εφάπτεται στις ανάγκες του σώματός σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε χαλαρωτικό, αθλητικό (πιο έντονο) ή λεμφικό μασάζ. Πολλές φορές οι θεραπευτές μπορούν να προτείνουν τη σωστή τεχνική για εσάς ή έναν συνδυασμό τεχνικών που θα λύσει κάθε σας πρόβλημα και θα σας απαλλάξει από τον πόνο. Ρωτήστε την Λίντα…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Αναστασία είναι διπλωματούχος φυσικοθεραπεύτρια με επαγγελματική εμπειρία σε Spa μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Όμηρος και φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς μέσω ειδικών σεμιναρίων για τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες τεχνικές στο μασάζ. Έχει εργαστεί ως Φυσικοθεραπεύτρια και Υπεύθυνη σε Spa ξενοδοχείων στη Μύκονο και τη Ζάκυνθο.

Θα σας φροντίσει σχολαστικά και θα σας συμβουλεύσει οδηγώντας σας στο ιδανικό πρόγραμμα μασάζ για εσάς. Δοκιμάστε αθλητικό μασάζ για την αντιμετώπιση έντονων πόνων ή χαλαρωτικό για να αποβάλλετε το στρες και την κούραση.
Η Αναστασία θα βρεθεί στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ

Η Ευδοκία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα με ειδικότητα στο μασάζ. Μπορεί να σας χαλαρώσει με ινδικό μασάζ κεφαλής σε συνδυασμό με μασάζ προσώπου Gua Sha ενάντια στη γήρανση. Οι γνώσεις της στη ρεφλεξολογία εφαρμόζονται σε κεφάλι, πρόσωπο και χέρια και θα σας αποσυμφορήσουν από την πίεση και το στρες της καθημερινότητας. Εαν αντιμετωπίζετε πόνους και έχετε κουρασμένους μύες μπορεί να σας τονώσει με μασάζ βαθέως ιστού ή/και έντονο-αθλητικό. Βιώστε τη μοναδική εμπειρία ενδυνάμωσης μέσω της τεχνικής Shiatsu και νιώστε την απόλυτη ευεξία με τη βοήθεια της Ευδοκίας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Eίστε επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής ή κατέχετε πιστοποιημένες γνώσεις μασάζ; Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε με ευέλικτο τρόπο σε άριστες επαγγελματικές συνθήκες; Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας…

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ