fbpx

Θεραπείες μασάζ

Οι θεραπευτές μας έρχονται στο χώρο σας για να σας προσφέρουν τον τύπο του μασάζ που εσείς θα επιλέξετε.

*Ενημερώστε τον θεραπευτή για τυχόν δερματικά ή μυοσκελετικά προβλήματα. Στόχος της ποιοτικής χειρομάλαξης οποιουδήποτε τύπου είναι η απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Ρεφλεξολογια

BAREFOOT ASHIATSU MASSAGE

χαλαρωτικό antistress μασάζ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ (antistress) ΜΑΣΑΖ

αθλητικο μασάζ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μασάζ 4 χεριών

ΜΑΣΑΖ 4 ΧΕΡΙΩΝ

Μασάζ εγκυμοσύνης

ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Ρεφλεξολογια

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Μασάζ κυτταρίτιδας αδυνατίσματος

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ (αδυνατίσματος)

Θεραπείες ζευγαριών

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Ινδικό μασάζ σώματος - κεφαλής

ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΚΕΦΑΛΗΣ

Μασάζ ενυδάτωσης προσώπου και σώματος

ΜΑΣΑΖ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Λεμφικό μασάζ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ταϋλανδέζικη μάλαξη

ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Offices and events

OFFICES AND EVENTS

αγιουρβεδικό μασάζ

ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Αρωματοθεραπεία μασάζ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

hotstone

HOTSTONE

Ρεφλεξολογια

BAREFOOT ASHIATSU MASSAGE

Δεν πρόκειται για μια απλή υπηρεσία, πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία μασάζ!

Το Barefoot ή αλλιώς Ashiatsu Massage έχει τις ρίζες του στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και αποτελεί μια ξεχωριστή φιλοσοφία γύρω από την τέχνη του μασάζ. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν το σωματικό τους βάρος και τους κανόνες της βαρύτητας για να σας προσφέρουν ένα full body massage που θα σας ταξιδέψει. Η υπηρεσία προσφέρεται στον προσωπικό σας χώρο για διευκόλυνσή σας. Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία. Εσείς έχετε δοκιμάσει Ashiatsu Massage;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
χαλαρωτικό antistress μασάζ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ (antistress) ΜΑΣΑΖ

Το χαλαρωτικό (antistress) μασάζ  είναι βασισμένο στο δημοφιλές σουηδικό μασάζ και αποτελεί ιδανική ευκαιρία χαλάρωσης. Οι δεξιοτεχνικές χαλαρωτικές μαλάξεις  αυξάνουν τη ροή οξυγόνου και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.  Με τη  χρήση των ευεργετικών αιθέριων ελαίων προσφέρεται ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό και βελτιώνεται η διάθεση σας.   Χαλαρώστε και απολαύστε ένα κλασικό μασάζ στο σπίτι, στο γραφείο σας ή ακόμα και στο ξενοδοχείο.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
αθλητικο μασάζ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Η τεχνική του αθλητικού μασάζ εφαρμόζεται ώστε να μειωθεί η πίεση και η ένταση που υπάρχει στους μαλακούς ιστούς του σώματος.
Είναι ένα είδος θεραπείας που βοηθάει τα άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα νʼ ανακουφιστούν από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους μύες του σώματος, έπειτα από έντονη σωματική άσκηση. Με τη βαθιά μάλαξη των μυικών στρωμάτων και τη χρήση ποικιλίας τεχνικών,αποβάλλεται το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί και θεραπεύεται σταδιακά ο τραυματισμός των μαλακών μορίων. Το αθλητικό, όπως και όλοι οι τύποι μασάζ πρέπει να εφαρμόζονται από επαγγελματίες θεραπευτές. Οι συνεργάτες θεραπευτές μας εγγυώνται γι’ αυτό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μασάζ 4 χεριών

ΜΑΣΑΖ 4 ΧΕΡΙΩΝ

Ένα από τα καλύτερα μασάζ της ζωής σας. Η απόλυτη εμπειρία του μασάζ με 4 χέρια για 60 λεπτά. Δυο θεραπευτές, χρησιμοποιώντας αρωματικά έλαια και σε πλήρη συντονισμό δεξιοτεχνίας, θα απογειώσουν ψυχή και σώμα.

ΟΦΕΛΗ ΜΑΣΑΖ 4 ΧΕΡΙΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μασάζ εγκυμοσύνης

ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Η εγκυμοσύνη είναι το απόλυτο φυσικό θαύμα. Μέσα από τις συνεδρίες του μασάζ για εγκύους ανακαλύψτε έναν υπέροχο τρόπο που θα σας προετοιμάζει για τη γέννηση του παιδιού σας. Σας βοηθάει να αισθανθείτε άνετα με τις αλλαγές στο σώμα σας ανακουφίζοντας σας από τους πονεμένους μύες, αυξάνοντας την ευλυγισία και χαλαρώνοντάς σας. Οι ειδικά καταρτισμένοι θεραπευτές μας με ειδικούς χειρισμούς και τεχνική θα επιτύχουν την ολοκληρωτική χαλάρωση του σώματος σας αλλά και τη συναισθηματική και ψυχική σας εξισορρόπηση… Και μην ξεχνάτε το μασάζ δεν ανακουφίζει μόνο τη μέλλουσα μαμά αλλά ηρεμεί και το έμβρυο. Συνδυάζεται απόλυτα με χαλαρωτική μουσική.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 45 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ρεφλεξολογια

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η φιλοσοφία της ρεφλεξολογίας στηρίζεται στο ότι κάθε κύτταρο μας είναι ένας σημαντικός διαβιβαστής πληροφοριών. Μέσα από το άγγιγμα με τις πιέσεις ενεργοποιούμε το σώμα, το ξεμπλοκάρουμε. Πέρα από το γεγονός ότι ωφελεί στην ανακούφιση του πόνου, βοηθά στην υποχώρηση συμπτωμάτων και στη διόρθωση δυσλειτουργιών. Λειτουργεί προληπτικά αφού συμβάλλει στη χαλάρωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Βοηθά επίσης στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην καλύτερη αποτοξίνωση, στην καλύτερη ποιότητα ύπνου, επιδρά στην εξάλειψη και ανακούφιση από το άγχος, επιτυγχάνει την εξισορρόπηση του ορμονικού συστήματος, επιφέρει ευχαρίστηση και απελευθερώνει ενδορφίνες. Aπολαύστε τη γνήσια ρεφλεξολογία από τους άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές μας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 45 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μασάζ κυτταρίτιδας αδυνατίσματος

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ (αδυνατίσματος)

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι ένας πολύ καλός υποστηρικτικός τρόπος να εξαφανίσετε την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα. Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται στις πάσχουσες περιοχές, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνοντας την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες.Ο θεραπευτής επικεντρώνει τις κινήσεις του στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Ξεκινά με κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω, ώστε να διευκολύνεται η διοχέτευση του αίματος πρός την καρδιά ενώ ενισχύοντας την τοπική κυκλοφορία μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Το τοπικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, ιδιαίτερα όταν γίνεται συστηματικά. Συνδυάζεται με ειδική αντικυτταριδική κρέμα η οποία είναι αντιοιδηματική, αποτοξινωτική και λιποδιαλυτική ενώ ενεργοποιεί και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 60 ΛΕΠΤΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Θεραπείες ζευγαριών

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Απολαύστε μαζί με την παρέα σας και τους έμπειρους θεραπευτές μας το μασάζ που σας ταιριάζει. Δημιουργήστε από κοινού τις συνθήκες εκείνες που θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που αναζητάτε σε μια διαφορετική συνεδρία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 ΛΕΠΤΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ινδικό μασάζ σώματος - κεφαλής

ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΚΕΦΑΛΗΣ

Το ινδικό παραδοσιακό μασάζ κεφαλής-σώματος είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε μετά από ένα μακρύ ταξίδι ή μια μεγάλη νύχτα έξω! Με βάση τις σουηδικές και ινδικές κινήσεις μασάζ, ο θεραπευτής θα επιτύχει την χαλάρωση από την πίεση και τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους ιστούς και τους μύες του σώματος  σας. Ο σωστά εκπαιδευμένος θεραπευτής θα εφαρμόσει ειδικές χειρομαλάξεις στον λαιμό και τους ώμους σας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο τριχωτό της κεφαλής, τους κροτάφους και την περιοχή ανάμεσα στα μάτια. Σε συνδυασμό με ένα πλήρες μασάζ σώματος ινδικού τύπου θα νιώσετε πραγματικό αίσθημα γαλήνης.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ-ΣΩΜΑΤΟΣ:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 45 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μασάζ ενυδάτωσης προσώπου και σώματος

ΜΑΣΑΖ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Απολαύστε ένα οργανικό peeling σώματος που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια ένα ενυδατικό μασάζ, που θα σας χαλαρώσει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Λεμφικό μασάζ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Σκοπός της λεμφικής μάλαξης, είναι η καλή ροή της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή τοξινών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αύξηση του μεταβολισμού. Η λεμφική παροχέτευση με το μασάζ, είναι μια ήπια τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής. Με την αύξηση της λεμφικής ροής, αυξάνεται και η δραστικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και η παραγωγή των λεμφοκυττάρων.Με τις κατάλληλες πιέσεις στα λεμφογάγγλια επηρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται θεαματικά η  λειτουργία τους.

ΟΦΕΛΗ ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 90 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ταϋλανδέζικη μάλαξη

ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η αρχαία παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη είναι τεχνική με πιέσεις (πιεσοθεραπεία) και εφαρμογή παθητικών διατάσεων.Tα δάχτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος για να προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους, τη δυσκαμψία, την ένταση, την κούραση και τα συμπτώματα ασθένειας.H πίεση ασκείται σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στο δέρμα και το μυϊκό σύστημα ενώ τα νεύρα πονάνε και δυσφορούν αν η ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα εμποδίζεται για κάποιο λόγο. Τα σημεία πίεσης εντοπίζονται κατά μήκος των «μεσημβρινών», δηλαδή των  καναλιών μέσα από τα οποία κυλά η ενέργεια του σώματος. Αυτά τα κανάλια είναι αόρατα, αλλά σύμφωνα με την ανατολική φιλοσοφία υπάρχουν και καθορίζονται με την ίδια ακρίβεια, όπως τα νεύρα. Ακολούθως επανέρχεται η φυσιολογική κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα και ο «δέκτης» ανακουφίζεται από οποιαδήποτε δυσάρεστα συμπτώματα. Τελικά αισθάνεται ένα κύμα ενέργειας να κυλάει μέσα από αυτές τις γραμμές, ενώ όταν γίνεται επιδέξια μπορεί να ανακουφίσει από πολλά είδη χρόνιων παθήσεων και πόνων.

Το συγκεκριμένο μασάζ γίνεται σε στρώμα στο πάτωμα, δεν περιλαμβάνει λάδια ενώ ο δέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Offices and events

OFFICES AND EVENTS

Οι συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε χώρους εργασίας  αποτελούν το καταλληλότερο εργαλείο για την αύξηση της εργασιακής σας απόδοσης. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την περιοχή του αυχένα και της πλάτης. . Είναι ιδανικό για όσους εργάζονται πολλές ώρες, για όσους υποφέρουν από πονοκεφάλους και ταλαιπωρούνται από την κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας, αφού βοηθάει στη χαλάρωση των πιασμένων μυών. Ανακουφίζει από τους καθημερινούς πόνους ιδιαίτερα του αυχένα και της πλάτης και επιτρέπει στο σώμα να αποβάλει μεγάλο ποσοστό έντασης.

Το offices and events μασάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την παράλληλη χρήση αιθέριων ελαίων που αναζωογονούν και ξεκουράζουν συνολικά τον οργανισμό αφού δρουν ολιστικά.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
αγιουρβεδικό μασάζ

ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το αγιουρβεδικό μασάζ γίνεται σε ολόκληρο το σώμα με ζεστά αγιουρβεδικά έλαια, δίνοντας έμφαση στα σημεία marmas. Τα σημεία αυτά αποτελούν περιοχές του σώματος, όπου συναντιούνται αρτηρίες, τένοντες, οστά αρθρώσεις και μορφοποιούν ζωτικές θέσεις που είναι πολύ σημαντικές για την διατήρηση ισορροπίας στο σώμα. Με το αγιουρβεδικό μασάζ ο άνθρωπος αποκτά πολλά οφέλη, καθώς χαλαρώνει ο νους και το σώμα του, εξισορροπείται σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο, έχει περισσότερη ευεξία, υγεία και νοητική διαύγεια, ενώ μπορούν να αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως στρες, άγχος, αϋπνίες και σωματικοί πόνοι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αρωματοθεραπεία μασάζ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αρωματοθεραπεία είναι η θεραπεία που γίνεται με την σωστή χρήση και εφαρμογή αιθέριων ελαίων που παίρνουμε από τα φυτά. Τα έλαια είναι συμπυκνωμένες ουσίες με θεραπευτικές ιδιότητες. Βοηθά στον έλεγχο του πόνου, συμβάλει στην ανάρρωση, ενισχύοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, φέρνει ευεξία και μειώνει το στρες, επιδρά στη ψυχολογική διάθεση, χαλάρωση και στο κυκλοφορικό σύστημα, καθησυχάζει και ηρεμεί.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
hotstone

HOTSTONE

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η θεραπεία hotstone massage. Οι ηφαιστιογενείς πέτρες τοποθετούνται στα ενεργειακά κέντρα chacras χαρίζοντας πνευματική ευεξία αφού έχουν την ιδιότητα να απορροφούν την αρνητική ενέργεια, ενώ η θερμότητα τους ζεσταίνει και χαλαρώνει τους μύες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ