θεσσαλονικη massage

Θεσσαλονίκη Μασάζ

image-0-02-05-35a5520dcebefa923b575485d324dcfe3172d817ac43bea4bb4018fc1cab83dc-V (1)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη της σχολής Παστέρ. Έχει εργαστεί σε αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης και σε γυμναστήρια. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε κατ οίκον συνεδρίες φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης τραυματισμών. Έχει εμπειρία σε περιπτώσεις ατόμων τρίτης ηλικίας και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό, αθλητικό, Shiatsu massage, μασάζ κυτταρίτιδα.

_MG_9544 (1)

ΠΕΠΗ

Η Πέπη είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του τμήματος Φυσικοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην αποκατάσταση και στην αξιολόγηση διάφορων μυοσκελετικών παθήσεων. Η αγάπη της για τη θεραπεία εστιάστηκε κυρίως σε άτομα τρίτης ηλικίας και παιδιά.Έχει εργαστεί σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπου παρείχε τις πρώτες βοήθειες κατά τη διάρκεια των αγώνων και αποθεραπεία σε αθλητές. Κυρίως ασχολείται με την αποκατάσταση μυοσκελετικων παθήσεων σε περιστατικά κατ’ οίκον καθώς και με θεραπευτική μάλαξη.

Ειδικεύεται στο σουηδικό μασάζ, στο αθλητικό, στο deep tissue και στην αρωματοθεραπεία.Η Πέπη με το δυναμισμό της και την ευγενική παρουσία του χαρακτήρα της, υπόσχεται ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους και ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας σε σώμα και πνεύμα.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό, αθλητικό, βαθέως ιστού, ενυδάτωση προσώπου και σώματος, μασάζ κυταρίτιδας, αρωματοθεραπεία.