μυκονος massage

Μύκονος Μασάζ

ΒΑΓΙΑ

Η Bάγια είναι φυσικοθεραπεύτρια και κάτοχος σεμιναρίων στη θεραπευτική μάλαξη καθώς και στην αποκατάσταση παθήσεων.

Έχει εργαστεί σε φυσικοθεραπευτήρια και σε κατ’οίκον θεραπείες. Μπορεί να σας ακούσει και να σας βοηθήσει στη λύση μυοσκελετικών προβλημάτων καθώς και να σας χαλαρώσει έπειτα από μια κουραστική μερα.

Μαζί της θα αισθανθείτε οικεία προσφέροντας στον εαυτό σας μια αξεπέραστη νότα αναζωογόνησης. Η εξαιρετική ευγένεια της και το βελούδινο θεραπευτικό της άγγιγμα θα σας ενθουσιάσουν.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό,αθλητικό,μασάζ κυτταρίτιδας, θεραπείες προσώπου και σώματος.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Η Δέσποινα είναι απόφοιτη ΑΤΕΙ φυσικοθεραπείας Πατρών (παράρτημα Αιγίου)  με 5ετή προϋπηρεσία σε φυσικοθεραπευτήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ενώ κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ασκήθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Έχει εξειδικευτεί στην αποκατάσταση νευρομυικών ισορροπιών κατέχοντας πιστοποίηση. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων διευρύνοντας το εύρος των επιστημονικών της γνώσεων. Αποτελεί άριστη επιλογή φυσικοθεραπεύτριας με άριστες γνώσεις στο πεδίο του μασάζ. Ταυτίζεται με τις ανάγκες του θεραπευόμενου και επιδιώκει με τις σωστές κινήσεις να απαλύνει κάθε μυοσκελετικό πρόβλημα σε επίπεδο χειροπρακτικής μάλαξης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για περιπτώσεις κατακράτησης καθώς δύναται να ενεργοποιήσει τα λεμφικά σημεία.

Εξοπλισμός: διαθέτει κρεβάτι.

Θεραπείες: χαλαρωτικό, αθλητικό, θεραπείες ενυδάτωσης προσώπου και σώματος, Ινδικό μασάζ κεφαλής, λεμφικό μασάζ, χαβανέζικο lomi-lomi, ρεφλεξολογία.